مواد لازم

بادمجان متوسط : 10 عدد

روغن : 2 قاشق سوپ خوری

آب انار ترش : 1 فنجان

نمک : به مقدار لازم


طرز تهیه 

بادمجان را روی آتش کباب کرده و پوست بگیرید .

سپس با گوشت کوب آن را له کنید .

در یک تاوه مقداری روغن ریخته و بادمجان له شده را سرخ کنید .

سپس آب انار و نمک را اضافه کرده 

و نیم ساعت روی آتش ملایم بپزید .


برای طرز تهیه دیگر غذاهای محلی کلیک کنید



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویزا تحصیلی فرش ماشینی جدید در کاشان دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه دیــدگـاه سپتیک تانک فاضلاب نوزاد من خواب سرگردانی