مواد لازم

  • مرغ : 1 عدد
  • برنج : 500 گرم
  • زرشک : 150 گرم
  • زعفران ساییده : 1 قاشق مرباخوری
  • شکر : 4 قاشق سوپ خوری
  • پیاز : 1 عدد
  • نمک و روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا مرغ را پاک کرده با یک پیاز خردشده و کمی نمک بگذارید بپزد .

زرشک را کمی تفت داده و با شکر مخلوط کنید .

استخوان های مرغ را کشیده و گوشت آن را با زرشک لا به لای برنج در دیگ دم کنید .

زعفران را با کمی آبجوش حل کرده و سپس با کمی برنج مخلوط کنید .

در اخر هنگام کشیدن ، روی پلو را با زعفران تزئین کنید .



مطالب مرتبط :

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آپشن خودرو آموزش اکسس تد فارسی بلاگ خبری فروشگاه اینترنتی پولوتک دکوراسیون منزل My ateez کتابخوار