توجه : تصویر ممکن است با نتیجه نهایی ، همخوانی نداشته باشد .

مواد لازم

ماهی نسبتا درشت : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

آلو بخارا : 200 گرم

مغز گردوی ساییده : 100 گرم

زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم


طرز تهیه

ماهی را پاک کرده و شسته و آماده کنید .

آلو بخارا رو خیس کرده و هسته های آن را جدا کنید .

گوشت چرخ کرده را سرخ کنید و مغز گردو را تفت دهید .

با آلو مخلوظ نمایید و این مواد را در شکم ماهی ریخته و آن را بدوزید .

زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و با آبلیمو و نمک روی ماهی را آغشته کرده و داخل فر قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد .


برای مشاهده راهنمای طرز پخت دیگر ماهی ها کلیک کنید .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زیر درخت شاه توت Derek hatron Nancy Reggie تمشک ابی دانلود بازی و بازی آنلاین دانلود تحقیق Ibis